STAV TIL SEX

24. januar - 11. februar 2022

Online seksualundervisningsteater i alfabetform for 8. klasse – 1.g. Nyt dansk Digidrama på Future V. En liveforestilling – skabt til at være online.

Zarah og Bertram er venner, men synes begge, at det er svært at tale om sex og kærlighed. Hvor starter man? Hvor slutter man? Hvad gør man med alt det, der er pinligt at tale om? Og er der ting man ikke må sige? Gennem emner som nøgenbilleder, kroppens udvikling, fri adgang til porno 24 timer i døgnet og ikke mindst mulige overskridelser af personlige grænser, fører Zarah og Bertram os igennem hele alfabet, fra A til Å.

Forestillingen opføres online. På den måde kan klassen opleve forestillingen sammen én klasse, eller i mindre grupper, ad gangen. STAV TIL SEX møder de unge, hvor de er trygge, og derfor mere åbne for ny læring, også på det seksuelle område.

STAV TIL SEX er skabt med et ikke-heteronormativt udgangspunkt og vil styrke unges viden om kønsidentiteter og mulige seksualiteter. Ud fra et frisindet og sexpositivt udgangspunkt ønsker vi at starte en samtale om alt det, der for mange unge kan føles svært og uoverskueligt at tale om.

Varighed: ca. 55 minutter.

Aldersgruppe: 8. – klasse – 1.g.

Manuskript: Sofie Diemer
Instruktion: Pelle Koppel
Medvirkende: Laura Skjoldborg og Mikkel Becker Hilgart

Pris:
40 kr. pr. person ved mere end seks personer. Der kan aftales særlige spilletidspunkter for over 50 elever.

Billetter:
Kontakt nina@teater-v.dk for mere info og billetkøb.

Undervisningsmateriale (8. klasse – 1.g.): 
Hent undervisningsmateriale til elever her, og til lærere her.

OBS: Denne forestilling er online og kræver, at du har dowloadet Zoom til din computer, tablet eller telefon. Download Zoom her.

Læs vores anbefalinger til den bedste oplevelse med online teater her.